Så fel man kan ha då.

"Det är högst osannolikt att något transportmedel för passagerare kan någonsin röra sig fortare än 15 km/h"
/T. Treshold Tågingenjör 1835.
Detta är ett felaktigt påstående och det är ytterst tveksamt att det någonsin yttrats. De tidiga ånglokomotiv som introducerades redan år 1830 i England uppnådde hastigheter på över 29km/h, och hastigheter över 30km/h var inte ovanliga på passagerartåg längs den första järnvägen mellan Manchester och Bury från och med 1832; och hastigheter uppåt 45km/h var inte ovanliga vid så pass år 1835. 1835 introducerades det första större serieproducerade lokomotivet i Tyskland, Adler, som hade en maxhastighet på 65km/h, så det är absurt att tänka sig att någon år 1835 skulle påstå att inget skulle kunna röra sig snabbare än 15km/h, om denne inte refererade till hästtransporter.

Pffft.

Tystnad. Och ingenting mer.

Nej, tack. Dö.

På SR kan följande utläsas i en smaklös omröstning:

Borde studentexamen återinföras?
Ja, gymnasieskolan är alldeles för flummig
37% (40)
Ja, om det leder till mer rättvisa betyg
31% (33)
Nej, det blir för stor press på eleverna
7% (7)
Nej, det känns omodernt
18% (19)
Alla former av betygssättning borde avskaffas
7% (8)

Totalt har 107 personer röstat

 

Alldeles för flummig. Det tycks som vi har folkpartistiska spambotar i farten.

Dom gnäller på arkitekthögskolans fasad...

Dom gnäller på arkitekthögskolan på KTH's fasad och ytte formgivning, ondgör sig över brutalismen, men det är deras inre det är fel på, deras smak. Deras brott mot mänskligheten är många och inte blir dem färre. Styggelser... Spräng dem. Spräng dem alla. Till betong och glas i högar, ruiner, damm...

"Säg någonting bra om någonting för en gångs skull."

Hur fan skulle det se ut? Det finns alltför många lismande inställsamma typer här i världen som alltid skall låtsas att de gillar allting. Allting så äckligt, vidrigt, avskyvärt.

Filip och Fredrik, dra åt helvete.

och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.och Filip och Fredrik, Kanal 5, fick priset Årets manliga programledare.


Ni skämtar. Dom där förbannade clownerna som är ungefär lika underhållande som svår magkramp och diarré? Programledarprofiler värda namnet? Knappast. Dom borde skjutas. Och de vilka finna dem underhållande borde få sina huvuden undersökta, för det är det någonting som inte står rätt till. Filip och Fredrik, bort från TV, försvinn, era lumpna byrackor, era pestspridande råttor, era smutsiga sopätande tvättbjörnar. Avskum, det är vad ni är, samhällets förfall personifierat, humorlösa drägg vars varenda försök att vara roliga faller mest som vulkanisk aska över Pompeij, en varm, smärtsam och mördande omfamning som kväver allting av värde, allting som är bra.

Ingenting något mer.

Det finns människor som inte borde få gå ute på gatorna. Tusentals av dem. Hör du hur de skriker och skränar och fnittrar? Hemskheter. Brott mot mänskligheten. Den feta kärringen sparkar sin hund och tar upp en cigarett ur sin ficka, tänder den och blåser rök mot sitt tvååriga barn.