Svinen dem andas i världen, precis som vi andra

Lee Myung-bak är sinnessjuk.

Blodet droppar, blodet droppar. På toalettgolvet.

Tvenne

Tvenne personer vid fönster satt, spejade ut över ett stadslandskap. De talade med varandra; deras tungor spottade ut ett främmande språk vars like jag aldrig hört.

EU-kommissionen åt helvetet

Kroppsscanning på flygplatser kan bli aktuellt i Sverige. Tekniken används redan i USA och i tisdags beslutade riksdagens justitieutskott att säga ja till det i ett utlåtande som ska skickas till EU-kommissionen.

Fy fan, slakta EU-kommissionen. Avrätta samtliga. Lägg ner skiten. Avgrunderna öppnar sig och sväljer allt. Ge er för fan med denna förbannade säkerhetsparanoia nu.

Spräng Sydkorea. Skjut Myung-bak.

I vintermörkret mördas hjärnceller utan pardon


[...]...videobloggar tips på hur du ska och hur du inte ska bete dig första gången du träffar en kille. Enligt Bave är negativa tjejer oattraktiva och kom ihåg att inte prutta! Klicka på play för att höra alla hans tips...

Nej, fy fan, dra åt helvete och håll käften. Optimistjävlar far åt fanders. Uppmuntra icke dessa förryckta tendenser. Infantila datingtips kan dra åt fanders. Gör något vettigt. Gnäll, råna åldringar, till och med att bli en sjuk parasitär bankir eller investerar som spelar på börsen med falska värdepapper är mer värdefullt än att ge urbota blåsta tips till folk om hur de skall bete sig. Är den vars uppmärksamhet sökes så förbannat ytlig och körd att den, på basis av upplevd 'negativitet', eller skygghet, välja att dra sig undan, är detta av godo. Man bör inte med sådant patrask fraternisera under några som helst omständigheter.


Rolig film.

Jag hörde skräckslaget hur en moderat öppnade käften

... och spred från sin mun en vidrig stank via blåsbälgsliknande lungor.

– Det viktigaste är jobb- och tillväxtfrågor därför att det är det som väljarna förväntar sig av oss och det är det som vi måste leverera. Det finns väldigt mycket att lyfta fram, entreprenadskapet, en bra dialog med näringslivet, att minska krånglet för företagen, att säkra att det finns utbildad arbetskraft, men också ta bort den typ av förslag som inte ger några nya jobb som till exempel förmögenhetsskatten, säger Batljan.
Dra åt helvete. Här erkänner alltså, så som sig bör för en råkapitalist, på det sätt som finanssvinen ofta gör, denna borgerskapets lakej att statens uppgift är att skola arbetskraften och förse företagen med en ström välutbildade arbetare. Företagsparasiter på samhällskroppen. Ta bort den typ av förslag som inte ger några nya jobb? Förmögenhetsskatten ökar statliga intäkter. Privata vårdalternativ skall förbjudas; järnvägarna skall återsocialiseras, televerket skall återformas och banksektorn strypas. Industrier skall socialiseras, parasitära entreprenörer tvångsstängas, börser avskaffas, aktiehandel förbjudas; och nya statliga industrisatsningar startas, bl.a. skall Stålverk No. 80 åter påbörjas och färdigställas.

Livshotande svartsynthet.

Svår akne ökar risken för självmord, enligt en ny svensk studie. Det ökända aknemedlet Roaccutan verkar inte vara boven i dramat. Blemmorna, ärren och varbildningarna i sig kopplas till livshotande svartsynthet.

En gay blogg. Det första man då tänker är att det är ganska förvånande att se att det finns bloggar som har sexuella läggningar. Dom är ju inte ens levande organismer. Men kanske avses någonting annat. Är det svengelska, så kanske det betyder att det är en glad blogg, någon slags lyckorusspridande strunt. Men tydligen är det inte så heller.

Å andra sidan har bloggarnas namn sällan någonting att göra med deras innehåll; den där saken som på något konstigt sätt fick ett program på SVT för att sprida sin allt annat än roliga "humor" är ett exempel, det är tydligen en "humorblogg". "Modeblogg", där fjortisar postar bilder på sina fula kläder och diverse dyra saker dom önskar kunna köpa - eller, om dom har en "väletablerad" och "välläst" blogg, då kan det vara så att dom önskar att någon skall köpa kläderna åt dem. Få presenter från desperata tankeförlamade fanatiker som på alla sätt vill komma närmare sina älskade idoler. Sedan tittar dom på Idol och onanerar frenetiskt tills svetten rinner nedför deras ryggar och pannor.


Det smakar illa.

Mänskliga rättigheter finns inte. Abstrakt nonsens. Arkebusera alla historiker på Lunds Unversitet.

死人花

Överallt äckliga fjortisglin som är på smällen och skall ha barn; dessa vidriga slampiga kretiner som tydligen förlorade oskulden vid ringa 12 års ålder. Varenda en av dessa fanskap borde antingen tvingas till abort eller få sina ungar tvångsomhändertagna, varefter de borde skickas iväg till rehabiliteringsläger. Om du vet vad jag menar. Deras bullar måste tagas ur ungnen och förtäras.

Ugh.

Lite laggigt.


Verkar som Simutrans inte gillar 5950x5400 kartor.

En bisarr mardrömssägenstragedi

bggfhn

Panik!

Bilder passerar på parad, scenarion upprepas innuti huvudet som vore det en superdator som kalkylerar olika möjliga slut på en frågeställning. Tankar löper i cirklar runt, runt; mawaru mawaru, runt runt runt dansar den dränkta dockan med ögon svarta och glansiga som biljardbollar, ruttnande kadaver i den heta solen, ingen mat, ingenting, tomhet. Äckeljävlar, äckeljävlar, rensa, rena, bestar förpestar...