I den svenska ensamheten, hus vid hus i eternit, härifrån till evigheten-

Inte en enda tanke. Inte en enda känsla bortom ångesten och hatet. Bara svart natt, slem och tårar.

Du helvetiska nya år

Den stora avföringshögen är snart allt som går att ses. Moderater och andra djävulusiska kretiner krälar som de vämjeliga parasiter de är överallt, rör sig fram och åter och in och ut som maskar i den enorma bruna högen. Det är bara skit med allt, bara förkastliga saker tillåts ske i denna värld. Allting bra bränns bort och ersätts med snusk, fulhet, äckel och sjukdom. Ingenting bra får finnas kvar. Bara dumhet och imbecill enfald regerar. Mera modebloggar, mera vurmande för tyranner som Steve Jobs, mera missapplicerad teknologi, mera meningslösa politiska garantier som trots sin menlöshet tycks nå stora framgångar i sitt sätt att dupera. Det är vad vi har att se fram emot.

 

Mera knarkare, mera hemlösa, mera liberaler, mera idioter som gått ut Lunds filosofieutbildning och numera exklusivt onanerar till Ayn Rand. Mera galna religiösa fanskap överallt, mera äckel med sina vidriga vänner, mera supande fjortisar, mera drägg som driver gatorna fram med sina vämjeliga entourage. Hippies och sinnessjuka sekter som Scientologerna tar över mer och mer och snart är hela världen en enda stor hopplös smörja av galenskap och enfald. Mera privatiseringar, mera avregleringar, mera kapitalism och mera horerier, mera hedonism och mer av allt som är äckligt och fult. Mera postmodernism, mera osmaklig arkitektur med vidriga vågiga glasfasader, mera Turning Torsos, mera Bo 01, mera Hammarby Sjöstad, cancer i våra städer, mera sjukdomar, H5N1 och Norovirus vältrandes i populationen, smittor, sjukdomar, snusk, äckel, uppkastning, bara det dåliga får vara kvar. Allting bra vissnar och dör, tas bort med plastikkirurgi, bröstförstoring överallt, bara enorma äckliga bröst som dallrar, vidriga fetthögar, bara äckliga ungar som fortplantar sig, som kysser varandra kladdigt och äckligt, slickar sig om munnen, bara vidrighet finns kvar.

 

Myung-bak, Dung-back, den mentalsjuke presidenten i Sydkorea, kristen till råga på allt – som tyvärr är så vanligt i Sydkorea, detta sjuka och äckliga helvete till land – gör sitt nyårstal och låtsas approchera Nordkorea med förslag. Detta är dock uteslutande ett spel för att försäkra omvärlden om att man inte på förhand dömt ut alla potentiella vägar man kan gå, även om detta är sanningen. Den mentalsjuke presidenten är nämligen omöjlig att hantera. Att han fortfarande styr landet visar på den sjukhet som Sydkoreas folk besuttits utav.

 

Det är en sjukdom även svenskar lider av. De hjärndöda svenskarna dansar under Renfails’ förtrollande flöjtars tjut som zombies hänförda av någon simpel rytm, en motorisk rörelse nedärvd från tidigare liv… de underkastar sig den naturliga överheten, den slemmiga fisken Renfail och hans här; Carl Bildt, folkmördaren med megalomani och den galna frun, Anders Borg, den nykristna liberalen utan ens en ekonomiexamen, men han har hästsvans så han är åh-så modern och nytänkande, en förbannad jävla Timbrolakej. Urban Bäckström bör avrättas offentligt för sina brott, tillika varenda infantil liten jävel som stöttat och bidragit frivilligt till Svenskt Näringsliv. Skattebetalarnas förenings ledarskap till läger bör deporteras för omskolning, tillika Villaägarnas förening, borgerskapets media och socialdemokratin, dessa klassförrädare, dessa vimmelkantiga och förvirrade, förryckta bestar vars enda politiska relevans någonsin varit att missleda arbetareklassen och ta dem ned till de Nya Moderaternas ljuslösa mardrömslika avgrund.

 

En ofantlig soptunna av dyr tandvård och hjärndöda tandläkare är vad som finns, och över hela det ruttna riket blåser en dödens makabra vind, en vinterstorm med hårda stormbyar som blåser ut det vita stoft som är svenskens sista tankeförmågor, snart bara sverigedemokrater och moderater och de sjuka kollaboratörerna i Miljöpartiet kvar. Kanske en och annan finner sig glad och nöjd med att stötta högerfalangen i vänsterpartiet under den inkompetente och politiskt illitterate Jonas Sjöstedt… galenskapen rider månvinden… köttkvarnarna maler på som aldrig förr, tiotusen lik staplade på en godsvagn för trävaror. Längre arbetstider, mera nedskärningar, mera helvetisk skall tillvaron bliva; och medans allting försämras sitter de där högst upp, som någon slags egen art, ledarna, styrda av sina reptilhjärnor, simpla ting… knivar i bukar, massarrester och polisvåld, specialstyrkorna kallas in, mera terror, mera terror-paranoia, mera sattyg, det är allt som finns. Avgrunden öppnar sig och spyr ur sig de mest avskyvärda som tänkas kan…

 

Du hemska nya värld, se hur den ligger där, som ett ruttet kadaver i sommarvärmen…