Livshotande svartsynthet.

Svår akne ökar risken för självmord, enligt en ny svensk studie. Det ökända aknemedlet Roaccutan verkar inte vara boven i dramat. Blemmorna, ärren och varbildningarna i sig kopplas till livshotande svartsynthet.

En gay blogg. Det första man då tänker är att det är ganska förvånande att se att det finns bloggar som har sexuella läggningar. Dom är ju inte ens levande organismer. Men kanske avses någonting annat. Är det svengelska, så kanske det betyder att det är en glad blogg, någon slags lyckorusspridande strunt. Men tydligen är det inte så heller.

Å andra sidan har bloggarnas namn sällan någonting att göra med deras innehåll; den där saken som på något konstigt sätt fick ett program på SVT för att sprida sin allt annat än roliga "humor" är ett exempel, det är tydligen en "humorblogg". "Modeblogg", där fjortisar postar bilder på sina fula kläder och diverse dyra saker dom önskar kunna köpa - eller, om dom har en "väletablerad" och "välläst" blogg, då kan det vara så att dom önskar att någon skall köpa kläderna åt dem. Få presenter från desperata tankeförlamade fanatiker som på alla sätt vill komma närmare sina älskade idoler. Sedan tittar dom på Idol och onanerar frenetiskt tills svetten rinner nedför deras ryggar och pannor.


Postat av: Tomo

JAG GILLAR DET HÄR INLÄGGET!

2010-11-12 - 18:04:16
URL: http://tomohomo.blogg.se/

Make me sigh.

Namn:
Orkar inte fylla i allt igen...

E-postadress: (Kommer inte skicka konstiga mejl.)

URL/Bloggadress:

Kommentar: