Förvridna julhelvetets djupaste avgrunder

Julen kommer dundrande som ett snabbtåg och det är dags för konsumtionsorgier och från televisionsburken basuneras ut att det är bra med plastikkirurgi. Tolgfors sväljer jänkesatsen med glöd i ögonen. Detta är den politiska avgrunden som öppnar sig. De sinnessjuka amerikanska Thépåsarna skriker ut efter blod. I deras vridna värld är Obama en man från vänster; dem vet inte vad något av de ord de spyr ur sig ens betyder. Psykopaten, den levande satiren, Glenn Beck den förskräckliga rubbade saten, har sitt följe av störda individer med vapnen redo för när de ”röda” trillar ned från himlen likt en scen från den där oursäktligt dåliga filmen ”Red Dawn”.

 

De vidriga jänkarnas här kräver nu WikiLeak’s blod. ”Terroristorganisation”, muttrar en suput i senaten medan han tar emot mutor från gruvbolag. Som alltid är allting obekvämt terroristorganisationer. Carl Bildt ligger död i snön som färgats röd av stänken från yxhuggen. Renfails panna förblindar skolbarn med sin skinande reflektiva yta som förstärker solens strålar. Dem barnen kan aldrig hoppas på att återfå sin syn. Det kommer tårar ur deras ögon, tårar av total resignation och hopplöshet, men även fast de gråter kan de ingenting se.

 

Deras mödrar sjunk ned i kvicksanden och glömdes bort, begravda under fyra ton papper täckta med försäkringskassans enfaldiga försök att skära budgeten efter regeringsdirektiv. Järnvägarnas bolagisering 1988 och ytterligare försämringar lämnar svåra spår i inkompetent hantering av snökaos. Underhåll relegerat och utlagt på entreprenad hanteras otillräckligt och dyrt; återkombinera statens järnvägar. Kvicka och kreativa lösningar förglöms i affärsmässigt monetärutbyte. Effektiviteten mäts trots allt inte i operationell kvalité utan i penningflöden. Så länge pengarna rör sig fram och åter mellan borgarnas aktieportföljer och investeringsbanker så ser det ut som tillväxt, även när medelinkomsten sjunker och det reella välståndet faller som en atombomb från ett flygplan cirka 1945. Harry Truman visar upp sina runkmuskler för Stalin genom att i onödan utplåna stora befolkningscentra på de Japanska öarna. Åter vaggar dödsdomens flagga över varenda kontinent och landmassa…


Make me sigh.

Namn:
Orkar inte fylla i allt igen...

E-postadress: (Kommer inte skicka konstiga mejl.)

URL/Bloggadress:

Kommentar: