Det behövs nya murar.

Återigen måste den resas upp; den anti-fascistiska skyddsmuren mot västerlandets mordiska spioner och kriminella ledarskap. Idag var det tjugo år sedan Väst och Östtyskland upphörde att existera och återförenades i den förkastliga blodtörstiga borgerliga staten Tyskland, när vad som det svenska borgerskapetsprimärmedium SVT lite opassande kallade ”stalinismens bålverk” i ett reportage 1989 rasade samman.

 

Nu står den bestialiska tyske presidenten på sitt podium och talar om hur mycket man åstadkommit under de gångna tjugoåren; med andra ord inte ett dugg. Det är i och för sig ganska så underhållande att även Västtyskland lidit utav kollapsen av Östtyskland; i och med DDR’s upplösning fanns inte länge anledning för amerikanerna att subventionera Västtyskland som ett led i det kalla kriget, och strax därefter kom Västtyskland att behöva betala notan för den kapitalistiska omställningen av Östtyskland, som ju heller ej blev billig; och således tvangs Tyskland som helhet att initiera ytterligare förkastliga marknadsreformer för att underhålla de budgetkrav som påtvingats via den korrupta liberala klicken som styr i Bryssel, ständigt försändande nya direktiv på liberalisering, avreglering och marknad.

 

Ner med det nya, skitiga Tyskland, fullt av svältande hemlösa, med graffiti på varje gatuhörn, ner med denna styggelse, och upp för kamrat Stalin & Ulbricht.


Make me sigh.

Namn:
Orkar inte fylla i allt igen...

E-postadress: (Kommer inte skicka konstiga mejl.)

URL/Bloggadress:

Kommentar: