Förtvivlan! Desperation!

Man blir förtvivlad av att se förskräckliga utomjordiska ansikten i tidningar och överallt; den har något konstigt namn som låter halvadligt, med andra ord precis det slags namn man väntar sig att en galen moderat skall ha. Samtidigt som utomjordingen gör bort sig genom att inte dölja att den mottagit bjudresor som riktiga människor™ skulle gjort, kommer en bestialisk moderat–socialmoderat menar jag, ut i Aftonhoran och menar att det är fullt normalt och att ingenting är fel, moralisk eller juridiskt, med vad som gjorts. Antagligen för att även denna tingest, som hade ett ganska underligt förnamn, också är en utomjording.

 

Dessa sjuka saker är alla utomjordingar. Främlingar från andra planeter som kommer hit för att våldföra sig på samhället och förgifta historiens gång med dödliga misslyckandets pollen. På alla sätt och till vilket pris som helst försöker dem bevara sin privilegierade samhällsposition. Det understår dem inte att taka nej till fina bjudresor till Frankrike, där de får dinera på dyra restauranter och dricka dyra viner årgång 1928 för cirka tiotusen euro.

 

På tal om den förkastliga valutan euro, varenda jävel som av någon okänd anledning där addera ett icke-existerande v, ”evro”, måste få sig ett kock stryk. Eller någonting åt det hållet, för att demonstrera att sådant bisarrt uttal inte är acceptabelt, lika lite som det är acceptabelt att kalla detta århundrade för ”tjugohundratalet”. Det må gå an att kalla det ”nittonhundra”, men ”tjugohundra”, det fungerar bara inte, och dem som ändå säger så, skola få sina munnar tvättade med cyanid och svavelsyra.

 

DEN HELVETISKA VÄRLDEN HAR GJORT MIG FÖRTVIVLAD!

Postat av: Tomo

DDD:

2010-10-30 - 17:26:11
URL: http://tomohomo.blogg.se/

Make me sigh.

Namn:
Orkar inte fylla i allt igen...

E-postadress: (Kommer inte skicka konstiga mejl.)

URL/Bloggadress:

Kommentar: